Hírek

Levegőfúvók, kompresszorok, szűréstechnika

Megújult honlapunkról

Posted at 2013-02-16 | By : | Categories : Hírek | 0 Comment

Megújult honlapunk segítségével szeretnénk Önöket naprakészen tájékoztatni tevékenységünkkel kapcsolatban. Az újdonságok között helyet kapnak az aktuális piaci hírek, cégünkkel és az általunk forgalmazott berendezésekkel kapcsolatos fontosabb események. Tervezzük egy „piac” oldal létrehozását, ahol azokat a használt berendezéseket  értékesítenénk amelyeket bevizsgáltunk és jó állapotúnak ítéltük meg vagy azokat a gépeket amelyek más számára már nem hasznosíthatóak, de mi nagyjavítást követően, természetesen garanciával értékesíteni tudjuk azokat.

Érdemes lesz körülnézni, hiszen mindegyik fél jól jár. A meghibásodott vagy „kinőtt” berendezést az eladó értékesíteni tudja, cégünk a gépet bevizsgálja, szükség szerint javítja és ellátja a közvetítő szerepét, a vevő egy átvizsgált, garanciával rendelkező használt gépet tud vásárolni, amely lényegesen olcsóbb a piacon található új berendezéseknél. Így több, kisebb költségvetésű cég problémája is megoldódhat.

Jelenleg az oldal fejlesztés alatt van ezért kérjük türelmüket  hiszen előfordulhat, hogy némelyik menüpont nem működik. Kérjük látogassanak vissza oldalunkra nehogy elszalasszanak egy hasznos információ vagy vételi lehetőséget.

A honlapon lehetőség nyílik regisztrációra, amely a későbbiekben számos előnyt nyújt az Ön számára.