Iszapok víztelenítése, szűrés

logo bellmer

Országos szervizként tapasztaltuk, hogy a szennyvíziszap kezelés területén jelentős problémák, hiányosságok vannak. Országszerte több helyen rossz, elavult konstrukciójú berendezések üzemelnek, melyekkel betarthatatlanok az előírt követelmények. Több telepen iszap centrifugát alkalmaznak, azonban ez a berendezés nem a legjobb megoldás a szennyvíziszap víztelenítésre, mivel a magyarországi szennyvíz jelentős mennyiségű homokot tartalmaz, ami a centrifugát, – annak magas fordulatszáma miatt rövid -, egy-két év üzemidő után tönkreteszi. Nem beszélve a centrifugák kiemelkedően magas karbantartási , felújítási költségéről és jelentős, – szabad szemmel nem ellenőrizhető – flokkuláló szer (polimer) felhasználásáról. Mindent egybevetve a Bellmer szalagprés használatával a szennyvíziszap kezelés leegyszerűsödik, a költségek jelentősen csökkenthetők, energiát takaríthat meg, a környezetvédelmi követelmények betarthatóakká válnak.

TurbodrainWinkelpresse

 

Mit tudunk ajánlani Önnek?

 

Amennyiben a szennyvíziszap kezeléssel vagy a meglévő iszapsűrítő-, víztelenítő berendezéssel problémái vannak, vagy esetleg nem elégedett a berendezések által nyújtott teljesítménnyel, forduljon hozzánk bizalommal, a következő INGYENES szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek:

 

– Szaktanácsadás

– Komoly érdeklődés esetén iszapmintáját a Bellmer a saját laboratóriumában bevizsgálja, a minta alapján ajánlatot tesz az Önnek legmegfelelőbb szalagprésre. Az ajánlat tartalmazza a berendezés típusát, a szalag és a használandó polimer minőségét valamint, hogy ezen feltételek mellett az iszappal milyen szárazanyag koncentráció érhető el.

Az eredményekre a BELLMER cég GARANCIÁT vállal.

 

További szolgáltatások:

 

– Meglévő – bármilyen márkájú – berendezés esetén vállalja az elöregedett szalagok pótlásátvalamint javítását.

– Szerviz szolgáltatások

– Komplett projektek kidolgozása, tervezése eredmény garanciával.

Kinek ajánljuk a BELLMER szalagpréseket ?

Elsősorban azon ügyfeleink részére akik nem rövid távon gondolkodnak. A BELLMER szalagprések, szalagos iszapsűrítők nem a piac legolcsóbb berendezései, ellenben a kezdetben magasabb befektetés hamar megtérülA robusztus kivitel, a tradicionális német precízség garantálja, hogy a berendezések karbantartás igénye – még rosszabb üzemeltetési körülmények között is – minimális, nagy üzembiztonsággal rendelkeznek.

A BELLMER referenciájában nem ritka a több mint 20 éve, 0-24 órában üzemelő berendezés, amelyeket a papíriparban – elképzelhetetlen környezetben – csak a nyári karbantartási ciklus alatt állítanak le és cserélik a kopó alkatrészeket vizsgálják át a berendezés fődarabjait.

A referenciák és a gyártó elhivatott hozzáállása önmagáért beszél.

Komoly vételi szándék esetén – mindenféle elkötelezettség nélkül – bemutatjuk Önnek a BELLMER Niefern-Öschelbronn-i gyárát, ahol megismerkedhet a gyártó szakembereivel, a gyártás menetével, a felhasznált anyagok minőségével és megtekinthet számos, közelben lévő referencia helyet.

SZERVIZ

Természetesen a berendezésekhez alkatrész ellátást biztosítunk és rendelkezésére áll magyarországi szervizünk, akár a nap 24 órájában.

További tájékoztatásért keresse irodánkat az ismert elérhetőségeinken vagy kérjen árajánlatot közvetlenül honlapunk segítségével.