Finombuborékos levegőztető rendszerek

Az EUROPELEC (Franciaország) gyártó finombuborékos mélylevegőztető elemei, több változatban is elérhetőek. A berendezendő műtárgy méretétől, alakjától, az O2 igénytől függően, kétféle méretű AQD 250 és AQD 320 tányér, valamint AQT 70 és AQT 90 cső membrános levegőztető elem beépítését javasoljuk.

A műtárgy levegőztető elem típusának kiválasztását, méretezését – gyakorlatilag tervezését, valamint a rendszer telepítését cégünk szakemberei végzik. A rendelkezésre álló költségvetés függvényében az elemek saválló acél vagy PVC-U gerinc csőrendszerre telepíthetőek. Szakembereinknek nem gond a komplett rendszer kialakítása sem. Mivel cégünk fő profilja a levegőfúvók forgalmazása és szervize, ezért megrendelőink egy kézből megkaphatják a komplett levegőztető rendszert levegőfúvóval, annak szabályzó és vezérlő rendszerével és a teljes rendszer szervizét akár 0-24 órás felügyelettel.

Nagy előnyünk, hogy a komplett rendszer képítése esetén Önöknek csak egy céghez kell fordulniuk, a garanciát a teljes rendszerre cégünk vállalja.

Természetesen a garancián túli időszakban is hasonlóan kedvező feltételekkel állunk rendelkezésükre. Kérésére elvégezzük a rendszer karbantartását, biztosítjuk a tartalék alkatrészeket. A munkákat – cégünktől megszokott módon – rövid határidővel, rugalmasan végezzük.

 Ajánlat kidolgozásához az alábbi paraméterekre van szükségünk:

– Levegőztető műtárgy mérete

– Tervezett vagy meglévő vízmélység

– O2 igény (kgO2/h), vagy meglévő műtárgy esetén a beépített fúvó adatai, teljesítménye

– Levegő nyomócső DN mérete

– Fényképek a műtárgyról (lehetőség szerint)