Szerviz

Szervizünk szakemberei közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és több gyártó szakmai képzésén részt vettek. Fúvószervizünk márkafüggetlen, azonban több mint 20 éve a Pedro Gil S.L. területi CTS márkaszervize.

A szaktudásra és a szakmai tapasztalatokra támaszkodva szervizünk képes az ügyfélkörünk által üzemeltetett berendezések kezelésére karbantartási szerződés keretein belül vagy egyedi, eseti megbízás alapján. A beérkezett ajánlatkérést követően, a berendezések állapotát felmérjük és rövid időn belül javaslatot teszünk a lehetséges megoldásokra.

A legtöbb esetben képesek vagyunk más által – különböző okok miatt – javíthatatlannak ítélt gépek javítására. Saját szakműhelyünkön felül, több jól felszerelt, modern technológiát alkalmazó alvállalkozóval és alkatrész beszállítói partnerrel rendelkezünk.

A Roots-típusú forgódugattyús fúvókon túlmenően vállaljuk oldalcsatornás és grafitlapátos fúvók, dugattyús és csavarkompresszorok teljes körű javítását és felújítását valamint az üzemelő berendezések állapot felmérését, karbantartását.

Szervizünk vállalja:

 

– a berendezések rendszeres karbantartását, javítását, felújítását,
– karbantartási szerződés keretei belül egyedi igények/feltételek teljesítését,
– alapesetben 48 órán belüli hibajavítást,
– igény esetén akár 0-24 órás ügyeletet tartunk,
– csere/tartalék berendezések biztosítását kedvező bérleti feltételekkel.

Kérjen ajánlatot elérhetőségeinken.
Regisztrált partnereinknek egyedi kedvezmények !